FCK sejrer i Odense trods Wiland-brølere

Trods to store målmandsfejl af Johan Wiland vandt FC København her til aften 3-2 over OB i en livlig affære.

Foran 10.314 tilskuere leverede OB og FC København i aften en særdeles underholdende kamp, der endte 3-2 til det gæstende førerhold, der dermed holder sit forspring til nærmeste forfølger FC Nordsjælland.

Brasilianske Claudemir blev matchvinder i anden halvleg, da han satte bolden i kassen til 3-2 efter et meget flot angreb. Og det kan især FCK's svenske keeper, Johan Wiland, prise sig lykkelig for. Han var i første halvleg dybt impliceret i de to fynske mål.

Det første kom, da Emil Larsen forsøgte at udplacere den svenske FCK-keeper. Wiland så ud til at have styr på den, men bolden gled direkte gennem handskerne.

Wiland var også indblandet kraftigt i OB's andet mål. Efter en kommunikationsfejl mellem Ragnar Sigurdsson og Wiland lå bolden for fødderne af den østrigske debutant, Darko Bodul, der nemt kunne sparke bolden i kassen.

Det var ellers FC København, der kom først på tavlen. Efter en bølgende start fik udeholdet bragt sig foran.

Målet kom efter et hjørnespark, som Jesper Christiansen kom forkert ud til, og bolden blev snittet ind på Daniel Høegh, der chanceløs kunne se sig selv score selvmål.

Efter scoringen fik OB bedre fat og fik altså med hjælp af Wilands fejltagelser scoret to gange, inden FCK sluttede første halvleg bedst af med et par fine tilbud.

De to hold, der er blandt de mest chanceskabende i Superligaen, blev ved med at underholde publikum efter pausen.

10 minutter inde i anden halvleg var det igen FC Københavns tur til at komme på tavlen. Denne gang ved Nicolai Jørgensen, der blev stukket i dybden af superliga-debutanten Daniel Jensen.

Og med Claudemirs scoring endte det altså med tre point til københavnerne, der dermed holder deres forspring til FC Nordsjælland på 12 point.