FCK var stærkest i DM-generalprøve

FC København vandt 2-1 over OB i en træningskamp i Spanien. Angriberen Dame N'Doye og midtbanespilleren Martin Vingaard scorede for FCK.

OB fører SAS Ligaen og drømmer om at vinde det danske mesterskab. Men fredag fik den drøm et mindre hak i tuden i træningskampen mod FC København, da holdet tabte 1-2 til titelrivalerne.

FCK tog kampen om at vinde tredjepladsen i turneringen Copa del Sol mest alvorligt med omtrent samtlige de store navne i startopstillingen, mens OB havde givet chancen til flere uprøvede navne som Mads Greve, Timmi Johansen og Oliver Feldballe.

FCK kom foran efter et kvarter. Den centrale midtbanespiller Thomas Kristensen, som vikarierede som højre back hos FCK, lagde en præcis aflevering ind over, og angriberen Dame N'Doye satte en lang tå på og bragte FCK på 1-0.

Midt inde i anden halvleg fordoblede den indskiftede midtbanespiller Martin Vingaard FCK's føring, da den tidligere Esbjerg-profil fik sit langskud rettet af og dermed snød OB-målmand Roy Caroll.

OB's topscorer Peter Utaka reducerede fem minutter før tid, og så var kampen alligevel åben til sidst. Den indskiftede svenske angriber Björn Runström ramte i kampens sidste minut ydersiden af stolpen, men tættere kom fynboerne dog ikke.

OB kan trøste sig med at føre SAS Ligaen et enkelt point foran FCK. SAS Ligaen begynder den 7. marts.