FCM snyder OB for sejren i overtiden

FCM hentede 1-1 og et point hjemme mod OB med en scoring langt inde i dommerens overtid.

Med en scoring dybt inde i overtiden fik FC Midtjylland 1-1 og et yderst tiltrængt point hjemme mod OB i en kamp, hvor begge hold så rødt.

Udligningen blev sat ind af Kristian Ipsa efter seks og et halvt minutters overtid, efter at Krisztian Vadocz havde bragt OB foran i første halvleg.

Det var et vigtigt point for moralen i FC Midtjylland, som ikke har vundet i Superligaen siden begyndelsen af september, og som med det ene point stadig kun er to point over stregen.

OB blev snydt for sin første sejr i Herning i syv år og burde have kunnet hente tre point i en kamp, hvor fynboerne i første halvleg var i total kontrol.

Føringsmålet kom efter 34 minutter, da Rasmus Falk modtog bolden et par meter uden for feltet. Han fandt Anders Møller Christensen, der i sjældent elegant stil lagde bolden videre til ungarske Vadocz, som problemfrit passerede Jonas Lössl.

En svær situation blev endnu værre for FCM, da Izunna Uzochukwu fik rødt kort fem minutter efter pausen for to gange på to minutter at gå alt for hårdt til skinnebenene på Krisztian Vadocz.

Paradoksalt nok var det dog som om, udvisningen var det, der skulle til, for endelig tændte midtjyderne, og da OB's Marcus Pedersen godt ti minutter senere fik sit andet gule kort og dermed en udvisning, så øjnede FCM pludselig muligheden for et comeback.

Det kom i absolut sidste øjeblik og reddede dagen for midtjyderne, der ellers var ved at være voldsomt frustrerede.

Men enden blev altså god, og dermed går midtjyderne med løftet moral ind til næste uges bundbrag mod Brøndby. OB møder næste weekend AGF.