Fedt i bagen redder dagen på cyklen

Rytterne fra Ringe i årets udgave af Team Rynkeby har allerede cyklet mere end 350 km. Derfor var især buksefedt i høj kurs, inden tredje etape begyndte tidligt tirsdag morgen i Bramsche i Tyskland.

Det er tidlig morgen, solen skinner fra en skyfri himmel, og de gul-klædte Rynkeby-cykleryttere går rundt mellem hinanden og deres cykler på parkeringspladsen foran hotellet i Bramsche og ordner de sidste ting inden starten på tredje etape. 162 kilometer venter holdet fra Fyn ned gennem Tyskland til Kalkar-Kehrum i det vestlige Tyskland. 

Hver eneste rytter har en såkaldt beautybox med på turen, som er noget af det allermest hellige for dem. I den gemmer der sig nemlig alle de ting, de ikke kan undvære, når de cykler ude på ruten. Skiftesko, solcreme og smørelse - nærmere betegnet buksefedt, som er afgørende for en god oplevelse i sadlen. 

- Den er meget vigtig. Det gør lidt ondt at sidde så mange timer i sadlen om dagen, så det er vigtigt at få smurt lidt engang imellem, siger Jannie Blenstrup, der smører sig to gange i bagen om dagen. 

Udover buksefedt, skiftesko og solcreme rummer kassen også pung, musik, højtaler og smertestillende. Alle sammen essentielle ting, når pauserne overtager timerne i pedalerne på landevejene. Men Jannie Blenstrup er ikke i tvivl om, hvad det hun absolut ikke kan undvære på turen. 

- Jeg vil nødig undvære buksefedt. Jeg ved ikke, hvordan den (bagdelen, red.) så ud uden?

Se hele indslaget fra forberedelserne til tirsdagens start herunder: 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Onsdagens rute går fra Kalkar-Kehrum til Liége i Belgien og er i alt 183 kilometer - en anelse kortere end turens første etape på 194 kilometer. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt