Fejl i 8.000 fynske selvangivelser

Mindst 8.000 fynboer har fået en selvangivelse for 2003, som er fyldt med fejl. Så hvis du undrer dig over oplysningerne fra skattemyndighederne er det nok fordi, at du har fået påtrykt andre borgeres indtægtsforhold eller ejendomsoplysninger.

-

Tusindvis af danskere modtager i disse dage selvangivelsen for 2003, og for mange vil det komme som noget af en overraskelse, at de i det forløbne år har modtaget hædersgaver for 25.000 kroner.

Andre steder vil man formentlig undre sig over, om de kommende kommunesammenlægninger allerede er slået igennem. I hvert faldhar mange tusinde borgere fået selvangivelser med forkerte kommuneangivelser, og på Fyn har 8.000 indbyggere fået påtrykt andre skatteyderes indtægtsforhold og ejendomsoplysninger.

Told & Skat har erkendt problemerne, og i øjeblikket arbejder leverandøren CSC på højtryk for at finde de tekniske fejl, som er sket under udskrivningen af de omkring 4,5 millioner selvangivelser. I de kommende dage dumper der mange steder et brev ind ad døren til de berørte borgere, hvor skattemyndighederne beklager fejlen, men underdirektør Steffen

Normann Hansen fra Told & Skat understreger, at de tekniske fejl ikke får betydning for årsopgørelserne og skatteberegningen.

Oversigt

    Oversigt