Fem løslades efter overfald

Kriminalpolitiet i Svendborg vil i løbet af tirsdagen løslade de fem mænd, der om natten blev anholdt efter at have opsøgt en uven på sygehuset. Politiets efterforskning tegner et noget andet billede end det, der først var fremme.

Slået med et bordben

I første omgang tegnede der sig et billede af et målbevidst tæskehold, der først havde overfaldet den 47-årige mand i Ringe og derefter ville gentage volden på sygehuset, men forløbet var noget anderledes, viste politiets efterforskning tirsdag.

Hele dagen havde to grupperinger kendt fra det lokale værthusmiljø skændtes, og det førte sidst på aftenen til, at en 47-årig mand blev slået med en stok foran værthuset Kontoret.

Manden havde ifølge Svendborg Politi opsøgt mændene inde på værtshuset. Senere smadrede nogle af mændene en rude i en dør og trængte ind i den lejlighed, hvor manden befandt sig sammmen med sin hustru og tre børn. I lejligheden blev den 47-årige mand slået i ryggen med et bordben, inden mændene forsvandt igen.

Sigtet for vold

Her sluttede balladen dog ikke. For først på natten ankom gruppen af mænd nemlig til Svendborg Sygehus, hvor den 47-årige mand blev behandlet for nogle mindre skader efter overfaldet.

Mændene ønskede tilsyneladende at tildele ham endnu flere tæsk. Det lykkedes dog personalet på sygehuset at holde mændene fra offeret, og kort efter ankom politiet til sygehuset, hvor de anholdt i alt fem personer.

De fem mænd er nu sigtet for vold, men bliver løsladt senere i dag.

Oversigt

    Oversigt