I det fynske folks tjeneste

Fem mænd kræves fængslet efter gidseldrama

Fem mænd vil fredag blive fremstillet for en dommer i Odense med krav om fængsling efter en døgnlang frihedsberøvelse af en far og hans datter i deres lejlighed i det sydøstlige Odense. Gidseltagningen sluttede torsdag aften.

-

En far og hans datter blev ifølge politiet udsat for vold og frihedsberøvet i deres egen lejlighed af familie fra Irak.

Politiet leder efter flere implicerede. Fem mænd vil fredag blive fremstillet for en dommer i Odense med krav om fængsling efter en døgnlang frihedsberøvelse af en far og hans datter i deres lejlighed i det sydøstlige Odense.

Politiet vil kræve retsmødet holdt for lukkede døre, idet der ifølge kriminalinspektør Herman Overgaard \"utvivlsomt\" er flere på fri fod, som politiet stadig leder efter i forbindelse med frihedsberøvelsen. Kun fordi det torsdag aften lykkedes faderen at slippe over til en nabo, blev politiet alarmeret og kunne anholde fem mænd.

På et tidspunkt skal der have været op til 10 uvelkomne personer i lejligheden på Mælkehatten. De har ifølge politiet tilknytning til en irakisk familie, hvis 15-årige søn har været forsvundet i nogle dage.

Han har tidligere kendt datteren på Mælkehatten, og familien har ifølge politiet troet, at hun har noget med sønnens forsvinden at gøre. /ritzau/