Fem nye navne: Rock'n'roll-søstre øverst på Tinderbox-plakaten

De amerikanske Haim-søstre skal til sommer spille på Tinderbox, der tirsdag kan offentliggøre i alt fem nye navne.

Tinderbox har lige siden opstarten i 2015 forsøgt at få de amerikanske rocksøstre Este, Daniella og Alana Haim, der tilsammen udgør pop-rockbandet Haim, til at spille i Tusindårsskoven i Odense.

Til sommer ser det ønske ud til at gå i opfyldelse.

Haim er et af de i alt fem nye navne, som Tinderbox tirsdag kan skrive på plakaten til sommerens festival. Udover Haim kan publikum også kan glæde sig til Kaleo, Gilli, TooManyLeftHands og EDM-stjernen Jonas Blue.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Haim er et virkelig spændende band, der helt sikkert vil give Tinderbox-publikummet et skud frisk energi med deres mix af varm, californisk folk-rock blandet med R&B undertoner. Endelig er opfølgeren til succesalbummet ”Days Are Gone” på trapperne, så de kan helt sikkert servere nyt materiale i Tusindårsskoven. Og dermed går det på mange måder op i en højere enhed, når vi nu kan skrive de californiske søstre Haim øverst som et af hovednavnene på sommerens festivalplakat, siger Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe. 

Haim-søstrene Este, Daniella og Alana har spillet musik sammen, siden de var helt små. Efter et mindre break-up fandt de sammen igen i 2011, hvor opvarmningsjobs for Mumford & Sons og Florence & the Machine var med til at øge interessen omkring dem. I 2013 fik de deres helt store gennembrud med albummet 'Days Are Gone'.

Med de fem nye navne har Tinderbox nu kontrakt med i alt 41 af de forventede 60 navne til sommerens festival.

41 navne på Tinderbox-plakaten

 

Oversigt

    Oversigt