Fem timers HCA Marathon på TV Fyn

For første gang nogensinde kan du følge H.C. Andersen Marathon på direkte fjernsyn. TV Fyn dækker løbet massivt og sender live fra det første startskud til vinderen er fundet.

I samarbejde med arrangørerne bag HCA-Marathon viser din regionale tv-station billeder fra hele ruten. Mens de seje løbere knokler sig igennem de 42,195 kilometer, gør værterne Jesper Max Jensen og Siv Wigh Steffensen dig klogere på, hvordan du kommer i gang med at løbe, hvordan du finder det rigtige udstyr, hvad du skal spise og meget, meget mere. Det sker naturligvis i samarbejde med landets førende løbe-eksperter.

4 3/4 timers direkte transmission

Ved målstregen præsenterer TV Fyn dig for årets vinder, den bedste dansker og de seje motionsløbere, der har klaret den imponerende løbe-distance. Udsendelsen på TV Fyn begynder allerede klokken 9.45 og fortsætter helt til klokken 14.30. Det er den længste direkte udsendelse nogensinde på den nye, fynske kanal, der gik i luften i februar måned.

SE TRAILEREN TIL PROGRAMMET

Programmet genudsendes i sin fulde længde sent søndag aften og ligger naturligvis tilgængeligt på tv2fyn.dk. Du kan også vælge at streame programmet direkte på tv2fyn.dk.

Kontakt marathon-redaktionen

Hvis du har en god løbehistorie, du har lyst til at dele med TV Fyns seere, er du meget velkommen til at sende den til redaktionen på: fredag@tvfyn.dk.

Oversigt

    Oversigt