I det fynske folks tjeneste

Fem timers HCA Marathon på TV Fyn

00:33

Jesper Max Jensen og Siv Wigh Steffensen er dine marathon-værter. De guider dig igennem den 42,195 kilometer lange tur fra deres studie i målområdet.

Jesper Max Jensen og Siv Wigh Steffensen er dine marathon-værter. De guider dig igennem den 42,195 kilometer lange tur fra deres studie i målområdet.

1 af 3

For første gang nogensinde kan du følge H.C. Andersen Marathon på direkte fjernsyn. TV Fyn dækker løbet massivt og sender live fra det første startskud til vinderen er fundet.

I samarbejde med arrangørerne bag HCA-Marathon viser din regionale tv-station billeder fra hele ruten. Mens de seje løbere knokler sig igennem de 42,195 kilometer, gør værterne Jesper Max Jensen og Siv Wigh Steffensen dig klogere på, hvordan du kommer i gang med at løbe, hvordan du finder det rigtige udstyr, hvad du skal spise og meget, meget mere. Det sker naturligvis i samarbejde med landets førende løbe-eksperter.

4 3/4 timers direkte transmission

Ved målstregen præsenterer TV Fyn dig for årets vinder, den bedste dansker og de seje motionsløbere, der har klaret den imponerende løbe-distance. Udsendelsen på TV Fyn begynder allerede klokken 9.45 og fortsætter helt til klokken 14.30. Det er den længste direkte udsendelse nogensinde på den nye, fynske kanal, der gik i luften i februar måned.

SE TRAILEREN TIL PROGRAMMET

Programmet genudsendes i sin fulde længde sent søndag aften og ligger naturligvis tilgængeligt på tv2fyn.dk. Du kan også vælge at streame programmet direkte på tv2fyn.dk.

Kontakt marathon-redaktionen

Hvis du har en god løbehistorie, du har lyst til at dele med TV Fyns seere, er du meget velkommen til at sende den til redaktionen på: fredag@tvfyn.dk.

Ved du noget? Så send os et tip