Stak med kniv og slog med bat: Tre unge sigtet for forsøg på manddrab

Fyns Politi arbejder fortsat på højtryk for at afklare, hvad der skete i Assens tirsdag eftermiddag, da der opstod et større slagsmål i Østergade i Assens. 

Fyns Politi har anholdt fem mænd i alderen fra 18 til 29 år. Afhøringerne er fortsat i gang, men politiet har foreløbig valgt at sigte tre af de anholdte for forsøg på manddrab.

Disse tre blev fremstillet i grundlovsforhør onsdag klokken 13, hvor de blev varetægtsfængslet i fire uger. 

Opdateret
Clock06. feb 2019, kl. 13:09
Tre af de fem unge mænd sigtes for forsøg på manddrab. Ifølge sigtelsen har de flere gange slået offeret i hovedet og på kroppen med en knyttet hånd og med et træbat. Derudover er han også stukket med en kniv.
Clock06. feb 2019, kl. 13:56
Dørene er blevet lukket - til trods for at TV 2/Fyns reporter i retten protesterede - og derfor har TV 2/Fyn ikke mulighed for at være til stede under grundlovsforhøret. De tre mænd nægter sig skyldige i forsøg på manddrab. Den ene erkender dog at have slået offeret.
Clock06. feb 2019, kl. 17:00
De tre sigtede er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

En person blev såret bragt til Odense Universitetshospital efter slagsmålet, men er meldt uden for livsfare.

- Vi er ved at danne os et overblik over, hvad der skete, men vi har stadig ikke noget bud på årsag og motiv til det blodige slagsmål, siger efterforskningsleder fra Fyns Politi Claus Andkjær.

 
 
Foto: Lasse Beck Frost

De anholdte mænd er henholdsvis 18, 20, 21, 22 og 29 år. Tre af dem er altså sigtet for forsøg på manddrab.

Efterforskningsleder Claus Andkjær ønsker ikke at oplyse nærmere detaljer om politiets efterforskning. På grund af den fortsatte efterforskning begærede anklagemyndigheden dørene lukket til grundlovsforhøret.

Slagsmålet begyndte omkring klokken 16.30 i det centrale Assens. Offeret blev stukket med kniv og fik adskillige slag og stik på kroppen med forskellige andre stikvåben. 

Fyns Politi rykkede massivt ud og afspærrede hele området omkring Østergade. Først klokken 0.30 blev afspærringerne ophævet. 

Se interview med anklager Charlotte Ragus fra Fyns Politi.
 
 
Foto: Lasse Beck Frost

Oversigt

    Oversigt