I det fynske folks tjeneste

Ferie på Fyn: Sommerhussalget stiger med 16 procent

Der er godt nyt til sommerhusejere, der overvejer at sælge. Foto: Nybolig

Det fynske sommerhusmarked blomstrer. I sidste halvår af 2016 blev der solgt 16 procent flere sommerhuse end året inden.

2016 viser sig at være et godt år for det fynske sommerhusmarked. Året lagde stærkt ud med mange underskrifter på købsaftaler, mens det sidste halve år langt har oversteget forventninger.

I tredje og fjerde kvartal af det forgange år har fynboerne solgt 16 procent flere sommerhuse end i samme periode i 2015. Det viser en analyse, som Nybolig har foretaget på baggrund af nye tal fra Realkreditforeningen. 

Grafik: Nybolig

Thomas Hovgaard, der er presseansvarlig i Nybolig, mener, at den korte afstand til Odense og Trekantområdet er den primære årsag til årets flotte statistik.

- Vores undersøgelser viser gang på gang, at folk ønsker et sommerhus, som de komme til på under en time i bil. Og det kan et ret stort antal personer i Odense og Trekantområdet, når de køber sommerhus på Fyn og de omkringliggende øer. Derfor tror vi også, at vi fortsat vil se et stærkt fynsk sommerhusmarked især, hvad angår antal handler, siger Thomas Hovgaard, fortæller han. 

 

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.