I det fynske folks tjeneste

Festforening bliver slæbt i retten

Foreningen der arrangerer alkoholfrie fester på Nordfyn bliver nu indbrettet til RKI

En omstridt, nordfynsk forening, der driver alkoholfrie fester, bliver nu igen hevet i retten. Foreningen har stadig ikke betalt, hvad den skylder - og nu kræver sponsorerne også en forklaring.

Club4Fun arrangerer fester på Nordfyn uden alkohol og stoffer. I februar leverede Jesper Vang musik til en af foreningens fester, men har aldrig fået betaling for ydelsen. I november dømte fogedretten Club4Fun til at betale tilgodehavenet på godt 10.000 kroner til Jesper Vang.

- Jeg er utrolig rystet over, hvordan det viser sig det foretagende bliver kørt på, siger Jesper Vang.

Derfor trækker Jesper Vang nu atter Club4Fun i fogedretten og registrerer den i RKI - registreret over dårlige betalere.

- Jeg synes, det er utroligt irriterende. Club4Fun har misligholdt alle de aftaler - både fra mit vedkommende og fra min advokats side af, siger Jesper Vang.

Club4Fun har længe haft økonomiske problemer. Derfor støttede Lions Club Nordfyn tidligere på året foreningen med i alt 24.000 kroner. Men der har alligevel ikke været afholdt nogen alkoholfrie fester siden foråret. Præsidenten for Lions Club siger til TV2/FYN, at foreningen nu har krævet en redegørelse af Club4Fun. Derudover har LionsClub ingen kommentarer.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra foreningens formand Erland Christensen til sagen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.