Festforening bliver slæbt i retten

En omstridt, nordfynsk forening, der driver alkoholfrie fester, bliver nu igen hevet i retten. Foreningen har stadig ikke betalt, hvad den skylder - og nu kræver sponsorerne også en forklaring.

Club4Fun arrangerer fester på Nordfyn uden alkohol og stoffer. I februar leverede Jesper Vang musik til en af foreningens fester, men har aldrig fået betaling for ydelsen. I november dømte fogedretten Club4Fun til at betale tilgodehavenet på godt 10.000 kroner til Jesper Vang.

- Jeg er utrolig rystet over, hvordan det viser sig det foretagende bliver kørt på, siger Jesper Vang.

Derfor trækker Jesper Vang nu atter Club4Fun i fogedretten og registrerer den i RKI - registreret over dårlige betalere.

- Jeg synes, det er utroligt irriterende. Club4Fun har misligholdt alle de aftaler - både fra mit vedkommende og fra min advokats side af, siger Jesper Vang.

Club4Fun har længe haft økonomiske problemer. Derfor støttede Lions Club Nordfyn tidligere på året foreningen med i alt 24.000 kroner. Men der har alligevel ikke været afholdt nogen alkoholfrie fester siden foråret. Præsidenten for Lions Club siger til TV2/FYN, at foreningen nu har krævet en redegørelse af Club4Fun. Derudover har LionsClub ingen kommentarer.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra foreningens formand Erland Christensen til sagen.

Oversigt

    Oversigt