Festformand tog af kassen

Den tidligere formand for foreningen Club4Fun, der arrangerede alkoholfri fester for nordfynske unge, brugte foreningens kasse til at styrke sin privatøkonomi. Manden er nu idømt tre måneders betinget fængsel og 60 timers ulønnet samfundstjeneste.

Som tidligere omtalt på TV2/FYN så har foreningen ikke holdt nogle af sine alkoholfri fester siden Lions Club Nordfyn i foråret 2008 støttede foreningen med 24.000 kroner.

Siden foråret 2008 har der også været en løbende konflikt med diskoteksejer Jesper Vang, der spillede til en af foreningens fester. Diskoteksejeren ville have sine penge af foreningen, men trods både frivillige forlig og siden retskendelser, så betalte den tidligere formand aldrig pengene.

Efter at TV 2/FYN i november og december igen omtalte de kaotiske forhold om foreningens økonomi, valgte den daværende formand at trække sig.

På det tidspunkt begyndte resten af bestyrelsen, der bestod af private venner fra det nordfynske, at rode op i klubbens regnskaber, og
i februar i år kunne TV 2/FYN så fortælle, at den tidligere formand var blevet politianmeldt af bestyrelsen.

Ifølge domskriftet skal den tidligere formand også betale godt 42.000 kroner tilbage, og det vækker håb hos diskoteksejer Jesper Vang om at få sin 12.000 kroner fra foreningen.

- Jeg er jo blevet lovet de penge mange gange, men nu er jeg selvfølgelig mere forhåbningsfuld, siger han til TV2/FYN. 

Diskoteksejeren ærgrer sig over, at det gode initiativ med fester for de unge er endt sådan.

- Jeg synes jo stadigvæk, at det var en god idé, siger Jesper Vang.

Oversigt

    Oversigt