I det fynske folks tjeneste

Festival er lidt bagud med billetsalg

01:12
02:59

Lørdag klokken 12.00 blev hegnet væltet til årets Langelandsfestival.

1 af 3

Langelandsfestivalen åbner lørdag. Forsalget af billetter er ikke gået helt så godt som tidligere, men festivalejeren er alligevel optimist for årets festival.

Klokken 12.00 blev hegnet til campingpladsen væltet, og så strømmede det ellers ind med unge, glade mennesker, der skal til årets Langelandsfestival.

Men selv om der var fyldt godt op ved hegnet, er Langelandsfestivalen - som så mange andre festivaler - ramt af et dårligere billetsalg end tidligere. Alligevel er festivalens ejer optimistisk:

- Jeg håber, at vi får lidt flere mennesker i gennem end sidste år, men det vil de kommende dage vise, siger Allan K. Pedersen.

Han mener, at vejrudsigterne, der lover nogenlunde godt vejr, vil betyde at der bliver solgt flere billetter ved døren end ellers.

Campingvognene kommer på plads

Hvis billetsalget ikke kommer til at gå, som han gerne vil have det, så kan Allan K. Pedersen i hvert fald glæde sig over en anden ting: Indtil videre regner det ikke.

Sidste år havde festivalen store problem med at få de mange campingvogne på plads på grund af store mængder regn. Sådan ser det ikke ud i år.

- Det er gået fuldstændig, som det skulle. Man skal lære af de erfaringer, man får, og det har vi gjort. Og gæsterne er også godt forberedt, så det er alletiders.

- Festivaldeltagerne er glade, og vi starter op med musikken for fuld skrue i eftermiddag, så det er rigtig godt, siger Allan K. Pedersen.

Ved du noget? Så send os et tip