Festivaler i Odense sender busser på omveje

Når en række festivaler i perioden 12.-26. august fejres i Odense Centrum, må en række busser køre ad andre ruter end de sædvanlige.

Odenses mange festivaler i august betyder blandt andet, at Odense Kommune spærrer Klosterbakken. Derfor omlægger FynBus de ruter, der normalt kører denne vej.

  • Citybussen kører fra 12.-26. august fra OBC via Vestre Stationsvej, Store Glasvej, Vesterbro og Ansgarsgade til Søndergade, hvorefter den kører ad sin normale rute i Vindegade og Nørregade til OBC. På strækningen fra OBC til Søndergade kører bussen non-stop, og man kan altså ikke komme af og på før stoppestedet i Søndergade.
  • Rute 110-111 kører direkte via Albanigade, Hjallesevej og Tietgens Allé til Læssøegade, hvor den drejer ind på den normale rute. På Læssøegade kører der således ingen busser på strækningen fra Klosterbakken til Tietgens Allé i perioden.
  • Rute 51-53 og 151-153 vil køre via Vestre Stationsvej, Store Glasvej og Vesterbro til Søndergade, hvorefter de fortsætter på de normale ruter.

    Rute 31-32 kører ikke omkring bymidten i perioden, men direkte ad Vestre Stationsvej mellem Bolbro og OBC - på samme måde som 130-132.

    Omlægningerne kan give forsinkelser på disse ruter.

    Læs mere på FynBus.dk

Oversigt

    Oversigt