Festspil med mere end bare en lille fjer på

Hele foråret er der blevet syet på livet løs i H.C. Andersen Festspillenes systue. Der er blevet brugt masser af fjer, og om lidt er der premiere.

- Det er pragtfuldt, slet ikke til at undvære. Det er en livsstil, nærmest jubler Karin Hansen, mens hun syr løs på en af de mange dragter til årets H.C. Andersen Festspil.

1407 HCA

Forestillingen er en kreativ opsætning af "Den Grimme Ælling" med pirat-ænder, synge-sild og supersøde ællinger. Altså en række fjerklædte dyr med dragter, designet af Jim Lyngvild - og syet på stedet af dygtige damer som blandt andet Karin Hansen.

Rigtig mange fjer

1407 HCA2

Mere end 50.000 fjer og 300 meter stof skal der til - men så kan Tobias Kallager og de andre skuespiller-børn også se endnu bedre ud, når de står på scenen.

- Det er bare supercool, man bruger sin sommer på det, man har lyst til, fortæller han, mens han får trukket pirat-and-kostumet over hovedet.

H.C. Andersen Festspillenes jubilæumsforestilling "Den Grimme Ælling" har premiere onsdag den 16. juli kl. 16.00 i Den Fynske Landsby og spiller hver dag til og med den 9. august 2014.

Du kan se dragterne og de mange skuespillere i vores udsendelser mandag på TV 2/Fyn.

Oversigt

    Oversigt