Fiberline: Serpentine Pavillon er et scoop for os

Fiberline i Middelfart skal levere moduler til et af verdens mest prestigefyldte arkitektoniske projekter.

Serpentine Pavillon i London er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor man bygger en særlig pavillon, der skal stå i London i fire måneder.

I år har den verdensberømte danske arkitekt Bjarke Ingels tegnet pavillonen, og han har valgt at det er Fiberline i Middelfart, der skal levere modulerne til den 300 kvadratmeter store kunstpavillon.

Fiberline har store forventninger til, at det vil sætte endnu mere gang i efterspørgslen.

- Det er kæmpe stort. Det er virkelig et scoop for os, for det er virkelig et udstillingsvindue, som er helt enormt stort, siger Torben Rønlev, der er kommunikationschef i Fiberline Composites.

Der forventes op mod 500.000 besøgende til Serpentine Pavillon, og Fiberline ser det som et udstillingsvindue for arkitekter i hele verden.

Serpentine Pavillon skal bygges i Kensington Gardens i forbindelse med The Serpentine Galleries, der er en af Londons mest populære lokationer for kunstudstillinger.

- Vi håber selvfølgelig at den branding og den publicity, vi får ved det, vil skabe en øget efterspørgsel og dermed selvfølgelig også en vækst her på virksomheden, som betyder flere arbejdspladser, siger Torben Rønlev.

Udover Fiberline leverer danske Dinesen Gulve belægningen til projektet, så det er 100% dansk projekt.

 

 

Oversigt

    Oversigt