Vold i Kerteminde: Fik flise kastet i ryggen og stukket med tømrerblyant

En mand i Kerteminde fik kastet en flise i ryggen og blev stukket med en tømrerblyant, efter han tog billeder af nogle unge, som han mente røg hash.

Kort før middag onsdag får politiet en anmeldelse om, at der er tumult i langegade i Kerteminde. En mand har fået kastet en flise i ryggen og er blevet stukket med en tømrerblyant.

- Vi kører derud, og slagsmålet har fundet sted ved Bog & Idé i Kerteminde, siger vagtchef ved Fyns Politi Anders Furbo Therkelsen. 

Slagsmålet er opstået, fordi den forurettede havde taget billeder af en gruppe unge mennesker ude foran Bog & Idé, fordi han mente de røg hash. 

Det fik den ene i gruppen på fire personer til at løbe efter manden, og de fortsatte ind i Bog & Idé og ud igen, hvor manden blev ramt af en flise i ryggen og blev stukket med en tømrerblyant. 

- Det var ikke noget, der gik igennem huden. Han havde ikke brug for at komme på skadestuen bagefter, siger Anders Furbo Therkelsen. 

- Vi ved ikke, om de unge sad og røg hash eller ej, siger Anders Furbo Therkelsen. 

Den unge mand, der løb efter, kastede med flise og stak med blyant, er 18 år gammel. Han blev anholdt og sigtet for vold. Han er løsladt igen. 

 

 

Oversigt

    Oversigt