Fik kæmpe kniv for struben på date

En date i Glamsbjerg udviklede sig natten til søndag ganske dramatisk, da en 31-årig kvinde fik en kæmpe kniv for halsen.

Det var en 33-årig mand, der truede kvinden, og han tildelte hende også flere knytnæveslag. Manden er nu anholdt.

Forinden havde de to, der tidligere havde været kærester, været på en date i mandens lejlighed på Krengerupvej i Glamsbjerg. Men ud på natten kom de op at skændtes, og det fik manden til flere gange med knyttede næver at slå kvinden i ansigtet og på kroppen.

Siden trak han en kæmpe kniv frem i den størrelse, som actionhelten "Rambo" bruger i filmen af samme navn. Manden satte herefter flere gange kniven for halsen af kvinden, og han nægtede at lade hende forlade lejligheden.

På et tidspunkt lykkedes det dog kvinden at sende en sms til en babysitter, og denne babysitter kontaktede politiet, som kom kvinden til undsætning og anholdt den 33-årige mand.

Manden er nu sigtet for vold, for overtrædelse af våbenloven, for trusler på livet samt for frihedsberøvelse og blev søndag i et grundlovsforhør varetægtsfængslet for fire uger. Samtidig fandt politiet både ammunition og hamp i hans lejlighed, og derfor er han også sigtet efter loven om euforiserende stoffer.

Oversigt

    Oversigt