Fik regning på 17.000 kr. efter tv-optræden

En lejer hos udlejer Ole Nielsen har fået en ekstraregning på 17.000 kroner efter at han i tirsdags stod frem på TV 2/FYN og klagede over sin udlejer.

Thor Mortensen fortalt i tirsdags på TV 2/FYN om svamp, huller i gulvet og en truende adfærd fra udlejer Ole Nielsen. Siden har mange andre udlejere skrevet debatindlæg på tv2fyn.dk om lignende problemer med udlejer Ole Nielsen.

Men Ole Nielsen vil tilsyneladende ikke finde sig i den dårlige omtale. Han ønsker dog ikke at lade sig interviewe, men har nu sendt en ekstra regning på 17.000 kroner til Thor Mortensen.

- Han siger, at jeg skylder pengene for husleje for årets første fem måneder, hvor jeg efter hans ønske betalte kontakt uden af få kvittering, fortæller Thor Mortensen.

Betalte kontant

Han undrer sig over, at Ole Nielsen først sender regningen efter at han har optrådt med kritik i TV, og ikke før har reageret, hvis det skulle være rigtigt, at han ikke har betalt husleje.

- Jeg har været dum ikke at få kvittering, men jeg kan bevise, at jeg har hævet pengene i banken hver måned, og det håber jeg vil være nok i retten, siger Thor Mortensen.

Han har nu oprettet en facebookgruppe, hvor lejere kan dele og diskutere deres problemer med lejemål hos Ole Nielsen.

Samme ærter i fryseren

Sebrina Pedersen er en af de mange andre lejere, der føler sig snydt af Ole Nielsen.

- Han har ikke tilbagebetalt mit indskud og sendt mig en ekstraregning på 8000 kroner. Han har sendt regninger for malearbejde, som aldrig er blevet udført, fortæller Sebrina Pedersen.

Da hun og hendes kæreste Michael Williams fik regningerne tog de ud til den lejer, der efterfølgende flyttede ind, og med billeder kan de dokumentere, at der ikke er blevet malet.

- Der er stadig de samme skjolder og pletter på både lofter, vægge og paneler, fortæller Sebrina Pedersen.

Parret har også fået en regning for rengøring af køleskab og fryser, men den efterfølgende lejer har fundet den pose ærter hun efterlod i fryseren.

- Jeg ser frem til et retssag, og jeg håber, at han bliver frataget retten til at udleje boliger, siger Sabrine Pedersen.

Kritik fra pressenævnet

Pressenævnet har udtalt kritik af indslaget i denne artikel. Afgørelsen fra Pressenævnet kan se i videoklippet til venstre for artiklen.

Redaktionen, TV 2/FYN

Oversigt

    Oversigt