I det fynske folks tjeneste

Fik tæsk tre gange på samme aften

En englænder kom natten til fredag i klammeri med to fyre fra Odense. De tæskede ham tre gange og optog slagsmålet på mobiltelefonen.

Fyns Politi har anholdt to yngre mænd for volden.

To mænd fra Odense på 22 og 24 år blev natten til fredag anholdt for vold. Tre gange sloges de mod den samme englænder, der blev slået bevidstløs og blodig.

Slagsmålet startede, da de to unge mænd ville påtale overfor en hjemløs, at han ikke måtte have sin hund med ind på 7-11 i gågaden. Det syntes englænderen ikke, de kunne være bekendt, og det udløste voldsepisoden.

Udenfor kiosken blev englænderen, der er 39 år og kommer fra Manchester, slået ned første gang. De to unge mænd forlader derefter stedet og går ned mod Munke Mose.

- Men englænderen mener ikke, slagsmålet er overstået. Med en øl i hånden følger han derfor efter. Han indhenter de unge mænd, og endnu en gang får han tæsk, fortæller Vagtchef Kim Munksgaard fra Fyns Politi.

Denne gang bliver manden slået bevidstløs. Da den forslåede mand kommer til sig selv igen, mener han stadig ikke at kampen er tabt. Han opsøger derfor mændene en tredje gang, og igen bliver han slået ned.

- Vidner fortæller, at de ser en af de unge mænd optage slagsmålet på sin mobiltelefon, siger Kim Munksgaard til TV2/Fyn.

Vidnerne giver også politiet et grundigt signalement, og kort efter bliver de to gerningsmænd anholdt.

Englænderen fortæller politiet, at han er gammel soldat, og ikke mener slagsmålet var så alvorligt, at han vil politianmelde det. Men det mener Fyns Politi, der fredag skal afhøre de to unge mænd på 22 og 24 år. 

Den 39-årige englænder kom ikke slemt til skade, men var dog dækket af blod, da politiet fandt ham. Han var i Odense for at besøge sin danske kæreste.