FilmFyn direktør stopper

Direktør for FilmFyn, Lars Hermann, forlader chefstolen til fordel for et job som direktør for Copenhagen Filmfestivals

Selvom FilmFyn for nylig høstede sin største gevinst i forbindelse med Susanne Biers Oscarvindende film Hævnen, der blandt andet er optaget på Langeland, har direktør Lars Hermann valgt at forlade jobbet som direktør.

I stedet skal han nu stå i spidsen for Copenhagen Filmfestivals (CFF), der har mistet sin nuværende direktør til den nye radiokanal 24/7.

- Jeg blev tilbudt jobbet som direktør for de københavnske filmfestivaler, og det synes jeg var så spændende en udfordring, at jeg ikke kunne sige nej, siger Lars hermann.

Selvom FilmFyn står over for arbejdet med at få flere kommuner med i Film Fyn samarbejdet, mener Lars Hermann at timingen er god.

- Bestyrelsen er godt rustet til det videre arbejde, så når det nu skulle være, mener jeg at tidspunktet er rigtigt, siger Hermann.

Bestyrelsesformand overrasket

Bestyrelsesformand Klaus Hansen blev overrasket, da han fik beskeden, men han forstår godt, at Lars Hermann har taget imod tilbuddet.

- Lars har knoklet en hvis legemesdel ud af bukserne som direktør i FilmFyn for at få gjort kommunerne klar til at være med i FilmFyn. Det kom som en overraskelse, men der er no hard feelings. Jeg forsår godt, at Lars takker ja til den spændende udfordring det er at stå i spidsen for Copenhagen Filmfestivals.

Lars Hermann har været direktør i FilmFyn siden 2007. Efter påske vil bestyrelsen sætte sig sammen og tegne en stillingsprofil på en ny direktør.

- Men vi har ikke nogen i kikkerten allerede, siger Klaus Hansen.

Lars Hermann tiltræder stillingen som direktør for CFF den 1. juli.

Oversigt

    Oversigt