I det fynske folks tjeneste

FilmFyn investerer: Ny komedie skal optages på Fyn

Hella Joof står bag filmen "Happy Ending", som skal optages ved Faaborg og Svendborg senere på sommeren.

Hella Joof og hele holdet bag "All Inclusive" rykker til Fyn til august for at optage en ny komedie i samarbejde med FilmFyn.

FilmFyn har allerede investeret i flere end 75 filmprojekter, og denne sommer bliver endnu et føjet til listen over nye danske film, der er blevet optaget på Fyn. 

Læs også Film Fyn støtter omstridt film

Ingen ringere end Hella Joof og hele holdet bag den nye komedie "Happy Ending" rykker til Faaborg og Svendborg sidst i august for at optage hele filmen dér.

Filmen har blandt andet Birthe Neumann og Kurt Ravn på rollelisten som et ægtepar, der efter 50 år sammen bryder med hinanden på tærsklen til pensionisttilværelsen. Ifølge Hella Joof skal filmen være en sjov og fræk fortælling om at turde starte forfra, selv når alt synes forbi.

- Vi vil lave en smuk og sjov og trist og kærlig og liderlig film om dem, der i folkemunde bliver kaldt "den grå lagune". Dem, der har friværdi og rejser med Politiken Plus. Og vi vil eksplodere i den rustne kærlighed og seksualitet og glæde os over, at det aldrig er for sent, og at det, der ligner en tragedie, kan være porten til et nyt, uopdyrket land, siger Hella Joof.

Læs også Masser af kendte på rollelisten: Ny julekalender optages på Fyn

"Happy Ending" optages, med FilmFyns investering, på Fyn fra 21. august til 6. oktober 2017 på Sydfyn, hvor filmholdet har fundet alle filmens locations. Her er også blandt andet en af Antboy-filmene, "De Grønne Slagtere", "Springet" og "Solkongen" tidligere blevet optaget.

Filmen produceres af Happy Ending Film & TV ved producer Mie Andreasen og støttes udover FilmFyn af Det Danske Filminstitut ved Markedsordningen, TV 2 Danmark og Nordisk Film Distribution. 

Filmen får efter planen premiere den 25. december 2018.
 
Producer på "Happy Ending", Mie Andreasen, glæder sig de kommende optagelser på Fyn.
 
- Vi glæder os over, at FilmFyn er med ombord på filmen og glæder os til et frugtbart samarbejde. Vi oplever netop i det samarbejde at kunne tilføre en væsentlig production value, som indfrier de høje ambitioner, vi har med filmen. Fyn har en enestående og unik natur i Danmark, som på alle måder kommer til at klæde denne film, siger hun.