Filmværksted i nyt projekt i Vollsmose

Odense Filmværksted vil starte et integrationsprojekt i Vollsmose.

Odense Filmværksted har i samarbejde med Betty Nansen teateret og Salaam DK planer om at starte et integrationsprojekt i Vollsmose i begyndelsen af 2008.

Med projektet håber Odense Filmværksted, at flere nydanskere vil få mulighed for at udtrykke deres tilknytning til den danske kultur i forhold til deres egen.

Som nye medspillere på Odenses kulturscene ønsker Odense Filmværksted, at de med deres integrationsprojekt i Vollsmose kan vise, at de ikke bare har adresse i Odense, men også gerne vil engagere sig i projekter som kan være med til at fremme kulturlivet i byen. 

- Nydanskere er en ressource. Skal de accepteres som en naturlig del af vores samfund, må deres liv og historier være mere synlige - også på film, siger direktør for Odense Filmværksted Jane Ryborg.

Projektet er tænkt at skulle starte i begyndelsen af 2008. For at få en god start vil Odense Filmværksted ansætte en integrationsmedarbejder, der skal fremme samarbejdet mellem Vollsmose og Odense Filmværksted, samt sørge for at de film der bliver produceret også bliver distribueret af de rigtige kanaler, så man når et stort publikum.

Oversigt

    Oversigt