Finalister klar i Talent Fyn 2012

Kampen om titlen som Fyns største erhvervstalent i år kommer til at stå mellem to mænd og en kvinde, der hver især har udrettet noget særligt på deres felt.

Dommerne i Talent Fyn 2012 har valgt de tre kandidater, der bliver nummer 1, 2 og 3 i konkurrencen om at være det største erhvervstalent på Fyn lige nu.

De tre der kæmper om æren og en hovedpræmie på 60.000 kroner til efteruddannelse er:

  • Jesper Bundgaard, 31 år, uddannet bygningsingeniør og nu projektleder hos MT Højgaard. Han har senest styret byggeriet af Grønlands første indkøbscenter, der er bygget i sammenhæng med det nye parlament. Et byggeri til over 500 millioner kroner.
  • Maria Aabjerg, 32 år, uddannet socialrådgiver, nu funktionschef i sygedagpengeafsnittet i Odense Kommune. Hun har stået i spidsen for store forandringer i socialrådgivernes måde at arbejde på. Det har ført til færre lange sygedagpengesager og dermed en månedlig besparelse på 5,5 millioner kroner.
  • Thomas Rubæk, uddannet civilingeniør i kemi, nu projektleder i Fionia Lighting. Han har udviklet diodelamper til gartnerierne, der kan føre til store besparelser på energiforbruget. Han er en af de første der er lykkedes med at overføre teknologiudvikling på SDU til en kommerciel virksomhed. Fionia Lighting er netop købt af Senmatic i Søndersø, der nu sætter LED-lamperne i produktion.

Vinderen kåres ved en konference på torsdag d. 1. november, hvor statsminister Helle Thorning-Schmidt holder hovedtalen. Konferencen vises direkte på TV Fyn fra kl. 16.

Se også portrætter af de tre finalister på TV 2/FYN onsdag d. 31.10 kl. 19.30, hvor vi besøger dem på deres arbejdspladser ligesom vi følger dem skubbe til deres personlige grænser sammen med Wild Life Kurser.

Oversigt

    Oversigt