Finn Olsen vil være borgmester i Svendborg

[b]Svendborg:[/b] De Radikale, der kan se frem til at få en nøgleposition i Svendborg, går efter at besætte borgmesterposten i Svendborg. - Det vil være perfekt med mig som borgmester og med Hornemann og Madsen ved min side, siger Finn Olsen til TV 2/FYN.

 Jeg er meget glad for prognosen, siger Finn Olsen.

Exit Poll'en viser, at de Radikale med to mandater kan afgøre valget i Svendborg, hvor den røde blok har 14 mandater, mens den blå blok har 13 mandater.

Adspurgt om, hvem Finn Olsen vil pege på som borgmester, hvis det ikke kan blive ham selv, svarer han at det er for tidligt at sige.

- Men det handler om, hvordan vi får gennemført radikal politik, siger Finn Olsen.

Afventende borgmestrekandidater

De to favoritter til borgmesterposten, Flemming Madsen (S) og Lars Erik Hornemann (V) afventer begge det endelige resultat, før de går til forhandlinger med Finn Olsen.

- Hvis prognosen passer, er jeg glad. Jeg er positivt overrasket, siger Flemming Madsen, der i prognosen står i front for den røde blok, der har flertal.

- Vi har hele tiden vidst, at det vil blive tæt. Det er jo kun en prognose, og jeg håber, at det bedrer sig for os, når stemmerne er endeligt talt op, siger Lars Erik Hornemann.

Det er ikke på forhånd lykkedes for nogen af de to kandidater at få en aftale med De Radikale om støtte derfra.

Oversigt

    Oversigt