I det fynske folks tjeneste

Fionia Bank indleder jagt på ny kapital

Fionia Bank ansætter ny administrerende direktør.

Fynske Fionia Bank vil skaffe ny kapital ved en aktieudvidelse. Samtidig ansætter banken en ny administrerende direktør.

Fionia Bank har besluttet at prøve at skaffe frisk kapital ved en aktieudvidelse. Banken vil på generalforsamlingen den 10. marts med henblik på at styrke bankens egenkapital gå efter at få en bemyndigelse til at gennemføre én eller flere kapitalforhøjelser.

- Det er bankens hensigt at sondere mulighederne for afsætning af nye aktier til både nuværende aktionærer, andre potentielle investorer i bankens markedsområde og blandt Fionia Banks nære samarbejdspartnere, skriver bankens ledelse i en pressemeddelelse.

Samtidig ansætter Fionia Bank 59-årige Jørgen Bast som ny administrerende direktør. Han tiltræder 1. februar 2009. Til gengæld fratræder Henrik Borup Jeppesen sit job som bankdirektør med øjeblikkelig virkning.

Den nye direktør i den fynske bank kommer fra en stilling som kreditdirektør i Sparbank i Skive. Bankens direktion består derefter af administrerende direktør Jørgen Bast og bankdirektør Kaj Østergaard Mortensen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.