I det fynske folks tjeneste

Fionia-salg: - Den bedste løsning

Fionia Bank bliver købt af Nordea.

Finansiel Stabilitet, der har formidlet salget af Fionia Bank til Nordea, betegner overdragelsen som "den bedste løsning".

Det oplyser Finansiel Stabilitet i en pressemeddelelse.
- Jeg er glad for, at salget af Fionia Bank nu er faldet på plads. Med salget til Nordea har vi har fundet den bedste løsning for bankens kunder, medarbejdere og lokalområdet. Vi kan dermed afslutte en periode, som har været ganske udfordrende for alle implicerede. Nu kan der fokuseres på at videreføre og videreudvikle de rentable aktiviteter i Fionia Bank, siger bestyrelsesformand for Finansiel Stabilitet, Henning Kruse Petersen.

Efter forhandlinger med de interesserede købere har Finansiel Stabilitet indgået aftale med Nordea, som har tilbudt den højeste pris for Fionia Bank, overtagelse af den største del af virksomheden samt de fleste medarbejdere.

Nordea overtager hele Fionia Bank - bortset fra særligt risikobehæftede erhvervsengagementer. Antallet af overtagne medarbejdere udgør knap 400 ud af de godt 550 nuværende medarbejdere, og Nordea overtager ca. 84.500 kundeforhold, herunder alle privatkunder.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.