Fire amtsborgmestre enige om ambulanceudbud

Vejle, Ribe, Sønderjyllands og Fyns Amt vil samarbejde for at skabe konkurrence til det private firma Falck A/S, der i øjeblikket kører al akut ambulancekørsel i de fire amter. Det blev besluttet tirsdag af de fire amters borgmestre og embedsmænd på et fællesmøde

-

 /ritzau/
Vejle, Ribe, Sønderjyllands og Fyns Amt vil samarbejde for at skabe konkurrence til det private firma Falck A/S, der i øjeblikket kører al akut ambulancekørsel i de fire amter. Det blev besluttet tirsdag af de fire amters borgmestre og embedsmænd på et fællesmøde.

\"Vi ser gerne en konkurrencemæssig situation. Derfor er vi positive over for tanken og vil gerne se på mulighederne for et fælles udbud\", siger Jan Boye (K), amtsborgmester i Fyns Amt til Ritzau.

Det jysk-fynske samarbejde skal nu præsenteres og godkendes i de fire amtsråd. Samtidig skal amtsborgmestrene tale med bestyrelsen i Amtsrådsforeningen, der i øjeblikket forhandler for alle landets amter med Falck om en fælles aftale om den akutte ambulancekørsel, den såkaldte standardaftale.

Oversigt

    Oversigt