I det fynske folks tjeneste

Fire fynboer blandt de savnede

Rigspolitiet offentliggjorde søndag formiddag navnene på de i alt 397 danskere, der er savnede efter flodbølgekatastrofen i Sydøstasien. På listen er der fire fynboer, som ingen endnu er kommet i kontakt med, siden katastrofen indtraf for en uge siden.

-

Rigspolitiet offentliggjorde søndag formiddag navnene på størstdelen af de i alt 397 danskere, der er savnede efter flodbølgekatastrofen i Sydøstasien.

På listen er der fire fynboer, som ingen endnu er kommet i kontakt med, siden katastrofen indtraf for en uge siden. Tallet lå tidligere på dagen på 12 mennesker, men i løbet af dagen har det været muligt at slette folk fra listen, når pårørende har henvendt sig.

De fire fynboer er: Duangkanon Eddahmani (30), Middelfart; Bjarne Willer Jensen (47), Bogense; Bendt Knudsen (64), Søndersø og Rasika Prasad Knudsen (33), Søndersø.

Hele listen kan ses på hjemmesiden www.asien.politi.dk

Rigspolitiet har offentliggjort listen med håb om at få den præcise identitet på en række personer, som der stadig mangler oplysninger om.
- Målet er at få danskere, der savner pårørende, som ikke er på den offentliggjorte liste, til at henvende sig på den lokale politistation med præcise oplysninger om den eller de savnede, skriver Ridspolitiet i en pressemeddelse.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.