Fire fynske "Superplatze"

Fyn er et mekka for campingfolket, mener det tyske ADAC. Ud af syv danske "Superplatze" ligger de fire på Fyn.

Bogense Strand Camping, Bøsøre Strand Feriepark, TopCamp Bøjden Strand og Camp Hverringe - Bøgebjerg Strand er igen i år udnævnt til "Superplatze" af ADAC, der er det tyske svar på FDM. Samme hæder har tre andre campingpladser i resten af landet fået af den tyske organisation.

Med genudnævnelsen af de syv "Superplatz" er Danmark fortsat placeret som ef de absolut bedste campinglande i Europa. I det øvrige Norden er der kun én anden plads, der er "Superplatz", og det er en campingplads i Sverige.

- Genudnævnelsen af de syv campingpladser er et godt skulderklap til dansk camping og de campingpladser som har investeret meget i at give gæsterne en "super" oplevelse. Danmark er det land i Europa, der har det klart højeste antal "Superplatz" i forhold til landets samlede antal campingpladser. Det flotte resultat skal ses på baggrund af de store investeringer i komfort og kvalitet, som alle danske campingpladser har gennemført i de senere år,  siger direktør i Campingrådet Poul Fejer Christiansen.

Betegnelsen "Superplatz" svarer til restauranternes Michelin-guide. Det er derfor af stor betydning, når en campingplads bliver udnævnt til "Superplatz" af ADAC.

Oversigt

    Oversigt