Fire mænd anholdt på fyrværkerilager

Natten til søndag blev fire mænd i alderen 20 til 31 år anholdt for indbrudsforsøg på et fyrværkerilager på den gamle kaserne i Højstrup.

Lidt over klokken 2.00 natten til søndag fik Fyns Politi besked om, at der luskede personer rundt på den gamle kaserne, som i øjeblikket fungerer som fyrværkerilager.

Tre hundepatruljer blev sendt til kasernen, hvor hundene hurtigt fik fært af noget, der førte patruljen hen mod en garagebygning.

Ud af mørket dukkede fire mænd, som i forvejen er kendt af politiet, og forklarede deres færden på stedet med, at "de var ude at patruljere, fordi der har været så meget fyrværkerityveri på det seneste". En af de fire mænd var ganske vist lejere af en af de øvrige bygninger på området, men det gjaldt ikke bygningen, de fire var brudt ind i. Det fortæller vagtchef ved Fyns Politi Thomas Bentsen til TV2/FYN.

De fire mænd havde nået at hygge sig med cigaretter og alkohol fra administationsbygningen, inden politiet nåede frem, men personalet fra fyrværkerilageret havde tidligere tømt ud i lageret med fyrværkeri, så der var ikke noget at komme efter for de fire mænd, som alle blev anholdt.

De fire mænd, tre fra Odense og en fra Otterup, er i alderen 20 til 31 år og har alle tidligere været sigtet for indbrudskriminalitet. Nattens indbrud fører til endnu en sigtelse af samme slags.

Oversigt

    Oversigt