Fire mål af Overgård

FC FYN sejrede lørdag med 4-2 over Ikast på udebane. Mads Overgård scorede samtlige mål for den fynske fusionsklub, der med sejren befæster sin plads i toppen af 2. division vest.

Målorgiet startede allerede i det 3. minut hvor Mads Overgård satte sin første fuldtræffer ind. Fem minutter før halvlegen blev det 2-0.

Ikast fik først reduceret til 2-1, men herefter satte Mads Overgård turbo på og scorede to gange yderligere for fynboerne. Ikast fik endnu et trøstemål i kampens sidste minut.

Med sejren bevarer FC FYN 2. pladsen i 2. divsion vest. Thisted bevarer 1. pladsen efter sejr over AGF.

Den andet fynske hold i række, Næsby, tabte på hjemmebane med 1-2 til Esbjerg. Mark Staal scorede for Næsby.