Fire politibiler smadret i nat

Optøjerne på OUHs skadestue og de efterfølgende uroligheder i byen kostede ordensmagten dyrt. Hele fire af politiets biler blev beskadiget. Mindst en totalskadet. En blev smadret med køller en anden forsætligt påkørt.

Påkørt under jagt på gerningsmænd

I nattens løb forsøgte politiet at opspore en række af de formodede gerningsmænd, men uden held. Under en biljagt i Odense centrum kørte nogle af de unge frontalt ind i en patruljevogn.

Det udløste begge airbags, smadrede kofangeren, forruden og forskærmene. Begge fordæk punkterede også.

Selvom de tre unge i bilen slap væk, har politiet en klar ide om, hvem de leder efter.

- Vi har flere bud på - både hændelsen i Vollsmose - men også hændelsen på OUH. Og vi vil selvfølgelig så hurtigt som overhovedet muligt skride til anholdelse af de her personer, fortæller Politiinspektør Bjarne Sørensen til TV2/Fyn.

Smadrede bil med køller

Den anden bil, der blev voldsomt beskadiget var parkeret udenfor OUH. Da bøllerne forlod hospitalet gav de den adskillige slag med på vejen. Slagene efterlod et større krater på kølerhjelmen og smadrede forruden godt og grundigt.

- Det er en fuldstændig uacceptabel adfærd, som vi vil slå hårdt ned overfor, siger Bjarne Sørensen og fortsætter:

- Det at så mange indfinder sig på OUH med henblik på at finde den indbragte, tilskadekomne person og ovenikøbet gå ind og forøge hærværk på et hospital, som jo er sat i verden for at hjælpe og behandle - det er fuldstændig uacceptabelt.

Fyns Politi forventer at foretage anholdelser i sagen i løbet af tirsdag.

Oversigt

    Oversigt