Fire unge sigtet for omfattende hærværk

Fire unge fra lokalområdet ved Vester Åby på Sydfyn er blevet sigtet i forbindelse med omfattende hærværk omkring nytår. Hærværk for cirka 150.000 kroner.

-

Fire unge fra lokalområdet ved Vester Åby på Sydfyn er blevet sigtet i forbindelse med omfattende hærværk omkring nytår. Hærværk for cirka 150.000 kroner.


De fire unge er henholdsvis 15, 16, 17 og 18 år. Ifølge politiet i Assens så kender de fire unge hinanden, men de har ikke nødvendigvis alle fire været sammen om hærværket på én gang.


Hærværket gik blandt andet ud over nogle el-skabe i området omkring Vester Åby.


Borgermøde
Tirsdag aften vil der også være fokus på de utilpassede unge i Vester Åby. Her er der indbudt til borgermøde, da man har oplevet stigende problemer med cirka 30 - 35 af de unge fra området.


De unge vil have lov at drikke øl og more sig, mens mange andre borgere opfatter dem som farlige. Nu er spørgsmålet så, hvad man kan gøre for de unge, der primært holder til omkring den lokale Brugs.


\"Det er jo typisk dem, der ikke er andre tilbud for. Problemet er, hvad man skal gøre for dem. Hvis de for eksempel får en skurvogn stillet til rådighed, hvor de kan være, kan de så styre det?\", spørger SSP-konsulent i Faaborg Kommune Flemming Moestrup.


Borgermødet i Vester Åby begynder klokken 19.00.

Oversigt

    Oversigt