Fjerde nederlag i træk for skaderamte OIK

Fjerde nederlag i træk, for skadesramte OIK der ikke rigtig kunne formå at score mål mod et Herlev hold med en stærkt spillende Michael Madsen på målet.

-

Det var Johan Marklund der bragte Herlev foran, da Herlofsky tabte den puck han ellers havde grebet og Marklund kunne åbne scoringerne.

Det var Herlev der sad tungt på spillet i første periode, men billedet vendte fuldstændigt i anden periode, nu var det oik\'erne der havde alt spillet, men rigtig farligt blev det dog aldrig. Pludslig sendte OIKS Aleksandr Macijevski et harmløst skud mod mål der gik forbi men Kristian Lodberg interceptede pucken og gjorde balance i regnskabet.

Med seks minutter igen af anden periode røg OIKS Henrik Benjaminsen ud i boksen og på det powerplay lynede Herlev og scorede et typisk powerplay mål leveret af Fredrik Smeds.

I sidste periode var det ligesom at gejsten og kræfterne døde lidt på OIKS hold, flere gange var Herlev tæt på score til 3-1 men det blev ved 2-1.

1-0 - Johan Marklund (Herlev)
1-1 - Kristian Lodberg (OIK)
2-1 - Fredrik Smeds (Herlev)