I det fynske folks tjeneste

Fjernvarmearbejde lukker Nyborgvej helt - men kun om natten

Foto: Ole Holbech

Fjernvarme Fyn kommer i denne uge til at lukke dele af Nyborgvej helt af - dog kun i nattetimerne samt eventuelt i den kommende weekend.

Arbejdet med letbanen har i øjeblikket gjort det vanskeligt at komme frem i trafikken på Nyborgvej i Odense. Nu vil også Fjernvarme Fyn være med til festen og planlægger at udskifte fjernvarmerør på tværs af Nyborgvej i denne uge.

Den kombination kommer til at lukke Nyborgvej helt i perioder.

Siden Odense Letbane udsendte denne meddelelse, er arbejdet blevet flyttet

 

Læs også Støj flytter vejarbejde til weekend

 

Visse steder på Nyborgvej giver arbejdet således udfordringer, da der ikke er oplagte muligheder for omkørsel i nærområdet. Derfor bliver arbejdet planlagt som nattearbejde eller eventuelt weekendarbejde, så påvirkningen af trafikken bliver så lille som muligt.

Det skriver Odense Letbane i en pressemeddelelse.

Læs også Letbane lukker for vej og varme i weekenden

Den første krydsning af Nyborgvej bliver lavet i denne uge, hvor Fjernvarme Fyn fra onsdag den 29. marts til fredag den 31. marts skal krydse Nyborgvej ved Eckersbergsvej.

Det betyder, at Nyborgvej vil være spærret for gennemkørsel mellem Ejbygade og Østerbæksvej i tidsrummet mellem klokken 22.00 og 05.00 både natten til torsdag samt natten til fredag.

Vejarbejdet betyder samtidig, at Eckersbergsvej vil blive spærret i enden mod Nyborgvej fra tirsdag den 28. marts og et par uger frem.

Arbejdet medfører også udfordringer for busserne, der i perioden må ud på en større omvej.

Bus nummer 41 og 91, der normalt kører ad Nyborgvej, må ud på en omvej, mens arbejdet står på i de sene aftentimer. Bus nummer 41 kører fra klokken 22.00 ad Nansensgade, Rødegårdsvej og Munkerisvej, mens bus nummer 91 kører ad Sankt Jørgens Gade/Åsumvej og Ejbygade. Se her for yderligere info.

I alt kommer Fjernvarme Fyn til at lave otte-ti krydsninger med rør på Nyborgvej over den kommende tid. De vil alle medføre kortvarige lukninger af Nyborgvej.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.