I det fynske folks tjeneste

Flere bliver afhængige af net-dating

Center for Ludomani i Odense får flere henvendelser fra net-datere, der er blevet afhængige af dating på nettet.

På Center for Ludomani i Odense har daglig leder, Michael Bay Jørgensen, talt med flere, der er blevet afhængige af dating på nettet.

Stadig flere af landets en million singler bruger internettet til at søge en ny kæreste. Og passer man ikke på, kan kontakten i den virtuelle verden blive vanedannende, skriver Kristeligt Dagblad.

På Center for Ludomani i Odense har daglig leder, Michael Bay Jørgensen, talt med flere, der er blevet afhængige af dating på nettet.

De fleste af disse var kvinder, men der var også mænd imellem. Ens
for dem alle er, at de så brugen af datingsider som et problem
for deres virke i den virkelige verden.

- De brugte mange timer på nettet hver dag, og til sidst gik det ud over deres liv. For vi ved jo, at jo mere tid man bruger på nettet, desto dårligere bliver det rigtige sociale samvær for mange, siger Michael Bay
Jørgensen og peger på, at mange kun har otte timers fritid om dagen efter søvn og arbejde, så hvis de seks går foran computerskærmen, så er der ikke meget tilovers til venner og familie.

Endnu kan Center for Ludomani ikke tilbyde behandling mod netafhængighed, men kommer der tilstrækkelig mange henvendelser, vil Michael Bay Jørgensen gerne se nærmere på mulighederne.