Flere bøger, nye medier og plads til fordybelse

Brugerne af Odense Centralbibliotek efterlyser flere bøger, nye medier og plads til fordybelse. Det viser en brugerundersøgelse, biblioteket gennemførte i november.

-

Brugerne af Odense Centralbibliotek efterlyser flere bøger, nye medier og plads til fordybelse. Det viser en brugerundersøgelse, som blev gennemført i november.

Undersøgelsen viser, at Odense Centralbibliotek og Musikbiblioteket har mange loyale brugere, og at de generelt er godt tilfreds med bibliotekerne.

De peger dog på, at de gerne vil have flere bøger og mere musik, og at de nye medier, CD-ROM og DVD skal anvendes mere. Brugerne er ikke helt tilfredse med materialernes beskaffenhed. De betegnes som nedslidte.

Samtidig udtrykker brugerne ønske om flere rolige hjørner og studiepladser, både i Hovedbiblioteket og Musikbiblioteket, hvor der er mulgihed for fordybelse.

Knap så god sammenligning

Undersøgelsen rummer også såkaldt benchmarking, hvor Odense Centralbibliotek sammenlignes med andre servicevirksomheder og biblioteker.

Mens biblioteket får fine karakterer sammenlignet med forsikrinsgsselskaber, banker og butikker, ser det knap så godt ud i forhold til andre biblioteker.

Odense ligger nemlig generelt lavere end andre biblioteker, der har gennemført sammenlignelige undersøgelser.

Oversigt

    Oversigt