Flere fynske nomineringer til DMA Folk

Både Signe Svendsen og Bettina Følleslev er nomineret til en pris ved Danish Music Awards Folk.

Når de eftertragtede DMA-statuetter skal uddeles sidst i november, er der gode muligheder for, at indtil flere af dem får nye hjem på fynske kaminhylder.

De to fynske sangerinder Signe Svendsen og Bettina Følleslev er begge nomineret, ligesom Folk for Folk i Svendborg er nomineret som årets spillested.

Signe Svendsen er nomineret i to kategorier, både for årets udgivelse og årets sangskriver, begge for pladen Rift.

Det udtrykker hun stor glæde over på sin Facebookside.

- Jeg er nomineret i TO kategorier i årets DMA folk - Årets album og årets sangskriver - er bare glad og stolt!!, skriver den fynske sangerinde, der er født og opvokset i Nyborg.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Solsort

I kategorien årets sanger er sanger og sangerskriver Betina Følleslevs nye musikalske soloprojekt Solsort nomineret til en DMA Folk.

Bettina Følleslevs nye sange rummer en nordisk tone med en fin skrøbelighed der blandes med inspiration i både pop og folkemusik. Sangene er melodiske og nærværende, og teksterne bygger på smukke digte skrevet af Betina Følleslev samt danske digtere.

I samme forklædning optræder Betina Følleslev også med fortolkninger af den danske sangskat, hvor inspirationen til sangene er hentet.

Betina Følleslev er desuden medlem af den odenseanske sangskriverduo Strawberry Blonde, der har to albumudgivelser bag sig. Og så er hun også leder af Spoken Word festivalen i Odense.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Uddeling af priserne sker ved prisfesten i Tønder Kulturhus lørdag den 26. november 2016 med Huxi Bach som konferencier.

Oversigt

    Oversigt