Stribe af tyverier: Flere indbrud på en formiddag

På kort tid fik flere boliger besøg af ubudne gæster, der var særligt interesserede i elektronik. Det er uvist, om indbrudene er begået af de samme gerningsmænd.

PlayStation, MacBook-computer og PH-lamper. Det er blot nogle af de ting som indbrudstyve torsdag formiddag stjall fra en række boligere i det vestlige Kerteminde. Det fremgår af døgnrapporten fra Fyns Politi. 

De tre indbrud er alle foregået i tidsrummet 7.00 til 10.00 4. oktober. Indbrudene fandt sted i boliger, der ligger i området mellem Nordre Ringvej og Hans Schaksvej i Kerteminde. 

Nærmere bestemt ligger de tre boliger på henholdsvis  Andekæret, Regnar Langesvej og Fabers Allé i den vestlige del af Kerteminde

 Vilde med elektronik - og vinduer

Tyvene er i alle tilfældende stukket af med elektronik for flere tusinde kroner. Et sted løb Apple MacBook computer og en bærbar PC af mærket Lenovo. 

Kort tid efter var tyve på spil i en anden del af nabolaget, hvor de stak af med en PlayStation 4 og en trådløs højtaler af mærket Sonos. 

Også PH-lamper er blevet stjålet, da tyve lagde vejen forbi kvarteret. Dertil kommer herrearmbåndsur og lystager fra Georg Jensen. 

Ved de tre indrbud har tyvene skaffet sig adgang igennem vinduer og en terassedør. 

Det er uvist om de tre indbrud er begået af de samme personer. 

Hvis man ved noget, kan Fyns Politi kontaktes på telefon 114. 

Kan du ikke se kortet, så klik her

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Her har tyvene været på spil.  

Oversigt

    Oversigt