Flere Odense-elever kan komme på bustur

Odense Kommune har udvidet ordningen med gratis busrejser for børn og unge. Det giver flere børn mulighed for at komme på tur.

I 2015 indgik Odense Kommune en aftale med FynBus, der gjorde det gratis for børn og unge i byens dagtilbud og skoler at køre med bus i Odense uden for myldretiden.

Nu er aftalen blevet udvidet, og det betyder, at tidsrummet for den gratis transport med er øget med en time til klokken 14.00. Det vækker glæde på de skoler, der har langt ind til attraktionerne i bymidten.

På Ubberud Skole, der ligger omkring 10 kilometer fra centrum, glæder de sig også over de ekstra minutter, som skolerne længst fra centrum får mulighed for at benytte busserne i.

- Det giver os mulighed for at komme afsted i det hele taget. Tidligere havde vi svært ved at nå det. Vi skulle afsted sent, og vi kom sent hjem. Så vi kunne ikke nå det inden for den gamle tidsramme, siger Lisette Kampgaard, der er lærer på Ubberud Skole.

- Det giver os mulighed for at komme afsted i det hele taget. Tidligere havde vi svært ved at nå det. Vi skulle afsted sent, og vi kom sent hjem. Så vi kunne ikke nå det inde for den gamle tidsramme, siger Lisette Kampgaard, der er lærer på Ubberud Skole.

 

Klare kriterier for dubletbusser 

 

Oversigt

    Oversigt