Flere robotarbejdspladser til Fyn

Mobile Industrial Robots har vilde vækstplaner, hvilket vil komme fynboerne til gavn.

Robotindustrien på Fyn har det godt, rigtig godt. Industrien vækster og det giver afkast til øen i form af både arbejdspladser og omsætning. En af virksomhederne, Mobile Industrial Robots, har store ambitioner. Først vil de erobre Europa, de er på vej til at etablere kontor i USA og vil dernæst satse på Kina, som er det største marked for robotter.

- Al udvikling og produktion bliver i Odense, så vi skal finde et sted, vi kan vokse. Vi bliver måske 50 flere i firmaet frem mod 2017, siger Thomas Visti, Adm. Direktør i Mobile Industrial Robots.

Al udvikling og produktion bliver i Odense, så vi skal finde et sted, vi kan vokse. Vi bliver måske 50 flere i firmaet de næste år

- Vores eksportsatstning er ekstremt aggressiv, endnu mere end i Universal Robots. Vi har haft ekstremt fokus på eksport fra dag 1, og der kan andre virksomheder godt lære af os, lyder det fra direktøren.

For mange virksomheder er frygten ofte, at der er store omkostninger ved eksport og at der er større investeringer i det.

- Men det er kun til at starte med, det er vores erfaring, at så går det hurtigt stærkt, siger direktøren.

 

 

 

Oversigt

    Oversigt