I det fynske folks tjeneste

Flere spor til bilisterne på Vestfyn

Der er gode nyheder til bilisterne på den vestfynske motorvej. I den kommende weekend åbner strækningen mellem Nørre Åby og Middelfart - dog kun midlertidigt.

Vejdirektoratet åbner natten til søndag for to nye spor i østgående retning på motorvejen fra Middelfart til Nørre Åby. Senere bliver det udvidet til tre spor.

I løbet af næste uge vil der desuden blive åbnet for normal trafik i de to spor i vestgående retning.

Hastighedsbegrænsningen vil blive hævet fra de nuværende 80 til 110 kilometer i timen. Det betyder større sikkerhed, når vintervejr og sne rammer landet.

- Det er klart, når vi kommer ind i vinterperioden med sne og frost, så kan vi oftere komme ud i de situationer, hvor der sker et eller andet uforudset derude. Og der er det godt, at vi kører så tæt på en normal situation som muligt, siger Mike Boesen, der er projektleder hos Vejdirektoratet til TV 2/FYN.

Men glæden for pendlerne og andre bilister på den vestfynske motorvej er dog tidsbegrænset. Åbningen af motorvejen er nemlig midlertidig, mens vinteren står på. Til marts bliver motorvejen igen samlet i sydgående spor, så arbejdet kan færdiggøres.

Ved du noget? Så send os et tip