Flisekast: Så smadret er bilen

Det var bogstaveligt talt millimeter fra at ende fatalt, da indtil videre ukendte gerningsmænd søndag aften smed en flise ned på en bil fra en motorvejsbro.

En familie med to voksne og to børn var søndag aften på vej hjem, da en 30 kilo tung flise pludselig smadrer ned i taget på bilen og kvæstede kvinden, der sad på passagersædet.

Politiet betegner det som et mirakel, at flisekastet ikke kostede liv. Havde den ramt bilen blot et splitsekund tidligere, var den i stedet røget ind gennem forruden på bilen. 

Den 30 kilo tunge flise ramte taget på bilen, og fløg derefter videre hen over taget på bilen. 

Familien kom kørende på motorvejen lige før rasteplads Kildebjerg nær Vissenbjerg, da flisen blev kastet ned fra broen. Familien ønsker at være anonyme, men de har givet tilladelse til at TV 2/FYN kan vise, hvor voldsomme skaderne på bilen er.

Politiet indsamlede resterne af flisen på motorvejen søndag aften. Resterne er nu sendt til videre undersøgelse for eventuelle DNA-spor.

Fyns Politi ser på sagen med stor alvor, og håber fortsat, at vidner henvender sig.

- Vi har fået nogen henvendelser, vil jeg sige. Nogle som har kørt forbi og som ikke har set noget, og så noglem, som vi kigger lidt mere på. Ikke noget konkret, men noget der trænger til en opfølgning, siger Anders Lundegaard, leder af Assens Lokalpoliti.

 

 

 

Oversigt

    Oversigt