I det fynske folks tjeneste

Flugtbilist og masseslagsmål

Tidlig søndag morgen fik politiet nok at se til i Odense. Et masseslagsmål på et værtshus og et færdselsuheld med en flugtbilist.

Kaldte betjent narkoluder

Klokken 7.11 stødte to biler frontalt sammen på Klingenberg i Odense. Den ene bilist i en sølvgrå firhjulstrækker stak dog af fra stedet, selvom den anden bilist tydeligvis havde slået sit hoved. Manden vendte dog tilbage til ulykkesstedet, fordi bilens nummerplade var faldet af ved sammenstødet.

Den havde politiet dog konfiskeret, så det kom til en del tumult, da manden forsøgte at få nummerpladen igen. Blandt andet kaldte han en kvindelig betjent for narkoluder.

Manden blev sammen med en medpassagerer anholdt sigtet for vold mod politiet og forsøg på bortskaffelse af bevismateriale.

Den anden bilist blev kørt på skadestuen.

Flaske i hovedet

Blot fem minutter senere var den gal på et værtshus i Vestergade. Her var et masseslagsmål igang, hvor en af gæsterne havde fået en flaske i hovedet.

Da tre patruljevogne ankom til stedet, var gerningsmændene stukket af. Ifølge vagthavende så ved politiet, hvem de er, så der venter et par herrer et retsligt efterspil.