I det fynske folks tjeneste

Flugtfange skriver måske til aviser

BT og Ekstra Bladet er måske i kontakt med flugtfangen Per Bjørnskov Madsen. Aviserne har modtaget breve fra en, der underskriver sig som Per Bjørnskov Madsen.

Politiet have fat i den farlige flugtfange, Per Bjørnskov Madsen, op Ørum Bibliotek onsdag. Men politifolkene lod ham ved en fejl gå.

Brevene er afsendt fra Østjyllands Postcenter og indeholder også en cd-rom med lydfiler på.

I brevet med titlen "Ekstremt farlig flugtfange tager til genmæle" skriver den, der kalder sig Per Bjørnskov Madsen, at han er genstand for en konspiration mellem politifolk, læger, topadvokater, psykologer, pædagoger og dagplejere.

- Jeg har under de tre års indespærring være oprigtigt bange for mit liv, presset har været massivt og nu stod den altså på tvangsmedicinering, fordi min opfattelse af virkeligheden skal ændres, skriver han som forklaring på, hvorfor han stak af.

Per Bjørnskov Madsen, der af politiet betegnes som ekstremt farlig for sin tidligere kæreste, stak af fra psykiatrisk afdeling i Middelfart 6. juni. Han blev set på et bibliotek i Ørum på Djursland for fem dage siden.

I brevet gentager han beskyldninger om, at hans søn har været udsat for overgreb. Samme anklager som Per Bjørnskov Madsen fremførte i den retssag, hvor han blev dømt for overfaldet på sin eks-kæreste.

Til Ekstra Bladet siger Niels Chr. Larsen, der er leder af lokalpolitiet i Nyborg:

- Det er jo et udtryk for, at han ikke har taget sin medicin. Hele historien med at hans søn er blevet misbrugt, foregår kun i hans hoved. Han hører ting, ingen andre kan. Det understreger bare, hvor vigtigt det er, han kommer i behandling igen.