Flugtfange vil melde sig selv

Lederen af banden Black Ghosts, der tirsdag stak af under en narkosag mod ham i Østre Landsret i Odense, er fortsat på fri fod. Men i følge familien vil han snart melde sig selv.

Lederen af banden Black Ghosts Mahmoud Khalil Salem - også kaldet 'Fez-Fez' - så sit snit til at liste ud i friheden under et retsmøde i Østre Landsret i Odense.

Her er han tiltalt i en stor narkosag. Men på trods af mere en 10 betjente, lykkedes det for bandelederen at gå forbi samtlige
udstationerede politifolk.

- Men trods en intensiv eftersøgning, har vi stadig ikke spor af ham, oplyser Albert Rasmussen fra Fyns Politi.

Vil melde sig selv

I følge familien er han ikke længere i Odense, og de mener han vil melde sig selv.

- Jeg er sikker på, at han vil melde sig selv. Jeg tror bare lige, han skal have et pusterum i et stykke tid. Men så skal han nok også dukke op, siger Sami Ali, svoger til Mahmoud Khalil Salem, til Fyens Stiftstidende.

Familien oplyser til avisen, at Mahmoud Khalil Salem har et dårligt helbred, og at han stak af for at få lægehjælp. Han skulle være under behandling hos en privat arabisk læge.

Efterlyst via Interpol

'Fez Fez' er også efterlyst via Interpol. Politiet holder især et vågent øje med de informationer, de får fra hans oprindelsesland Libanon, skriver Politiken.

- Han er oprindeligt fra Libanon, og det kan meget vel være en mulighed. Vi har forskellige muligheder i sigte, siger Albert Rasmussen til Politiken.

Anses ikke for at være farlig

Mahmoud Khalil Salem er 40 år, og har lang sort krøllet hår. Han var ved flugten iført hvid hættetrøje med "spillekort motiv". Han anses ikke for at være farlig.

Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.

Oversigt

    Oversigt