Flygtningedreng om ansat på børnecenter: Vi havde sex mindst tre gange

En 36-årig kvinde nægter i Retten i Svendborg seksuelt forhold til en ung flygtningedreng.

En tidligere ansat på Børnecenter Tullebølle på Langeland er tiltalt for flere gange at have haft sex med en beboer på asylcentret.

Det seksuelle forhold mellem kvinden og den 17-årige flygtningedreng skal ifølge anklageskriftet være foregået i skovområder på Langeland samt i kvindens bil og i hendes hjem.

Det bekræftes af drengen i Retten i Svendborg tirsdag.

- Jeg har haft sex med hende tre til fire gange, men det kan også være mere. Jeg ved det ikke helt præcist, fordi jeg ikke tæller det, lyder det fra drengen ved hjælp af en arabisk tolk, der var til stede ved retten.

Forurettede siger at han blev en form for kærester med tiltalte.

Det afvises dog af den nu 36-årige kvinde, hvis arbejde på Tullebølle bestod i at hjælpe beboerne med praktiske gøremål og kontakt til myndighederne. Hun fortæller, at de aldrig har været alene i skoven sammen, og at deres forhold har været venskabeligt.

- Jeg så ham som en lille fætter, som en god ven. Jeg ønskede at hjælpe ham, siger den tidligere medarbejder tydeligt berørt. Hun fortæller, at forurettede var god til at tale dansk og en af dem, tiltalte havde mest at gøre med. Hun ønskede, at han skulle integreres godt i samfundet.

- Jeg er ked af det, fordi jeg har ødelagt hendes liv

Tiltalte og forurettede skrev jævnligt sammen både på telefon og på sociale medier, men kvinden afviser, at der skulle være tale om upassende beskeder. Hun fortæller, at hun godt vidste, at det var imod reglerne.

- Det har været forkert, hvis han har misforstået noget. Jeg var bare venlig overfor ham og snakkede med ham om hans familie, fordi han var ked af det, forklarer hun.

quote Jeg er ked af det, fordi jeg har ødelagt hendes liv, og fordi det er en helt forkert relation

Forurettede, 17-årig flygtning

Men det er ikke den historie, som kommer frem under afhøringen af drengen, der ofte besvarer spørgsmål fra anklager Peter Nygaard-Hansen med "det ved jeg ikke". Det får anklager til at spørge, om den forurettede ønsker at beskytte tiltalte, men forurettede fastholder, at han blot har svært ved at huske sagens detaljer.

Under retssagen har den forurettede placeret sig i et sammensunket positur. Han hviler hovedet i venstre hånd, så det samtidig skærmer for blikretningen mod tiltalte.

Drengen tegner et billede af en kvinde, der var forelsket i ham og gerne ville være i et kæresteforhold med ham.

Flere gange hentede kvinden ham på sin fridag, så de kunne have sex i kvindens hjem og i skovområder, lyder det fra den 17-årige.

Tiltalte benægter at besøget foregik, mens hun var ansat på Tullebølle Børnecenter, men fortæller at den unge dreng var på besøg efter, at han var blevet overflyttet til et andet opholdssted.

Efter samleje skal kvinden ifølge drengen have sat ham af i to minutters afstand fra institutionen, så medarbejderne på asylcentret ikke opdagede det.

- Jeg er ked af det, fordi jeg har ødelagt hendes liv, og fordi det er en helt forkert relation, siger den unge dreng i retten tirsdag.

- Jeg vidste ikke, at denne her sag skulle gå videre til retten. Hun havde fortalt mig, at det var ulovligt, men jeg forstod det ikke helt.

Kendes kvinden skyldig, risikerer hun fængsel og at blive frataget retten til at arbejde som pædagog. Sagen fortsætter onsdag. 

 

Oversigt

    Oversigt