Flyvende Falk om landsholdet: Jeg er klar

Rasmus Falk stiller sig igen til rådighed for både U21-landsholdet og A-landsholdet.

OB-favoritten Rasmus Falk traf i 2012 en beslutning om at takke nej til landsholdsfodbold grundet en virus, der var udløst af overanstrengelse.

Og efter et fremragende efterår samme år bankede unge Falk for alvor på til A-landsholdstruppen, men en knæskade gjorde efterfølgende OB'eren ukampdygtig i syv måneder.

Nu er Falk så tilbage fra sin skade i storform for de blåstribede fynboer, og han melder sig nu igen klar til både U21- og A-landsholdsudtagelse.

- Fra 2013 havde jeg selvfølgelig stillet mig til rådighed, men knæskaden ødelagde det. Jeg ville gerne have været på landsholdet for fem måneder siden, men der var mit knæ ikke så holdbart, siger Rasmus Falk og fortsætter:

- Efter skaden har jeg været klar, hvis de (DBU, red.) har spurgt efter mig. Jeg har ikke været på mit højeste niveau efter skaden, så jeg ved ikke, om der kommer noget, siger Rasmus Falk, der ikke tror, at landsholdsafbuddet fra 2012 gør chancerne mindre for en udtagelse.

- Jeg tror, der var forståelse for, at jeg takkede nej. Det var for, at jeg ville kunne få en god og lang karriere og ikke skulle slide mig selv op på det tidspunkt. Det var for mit eget og OB's bedste, og det er trods alt dem, der betaler min løn, siger han.

Det 21-årige OB-talent slår dog samtidig fast, at tankerne ikke er på A-landsholdet. Han glæder sig blot over at være tilbage på græsset.

- På et tidspunkt drømmer man da om at komme ind omkring det, men det er ikke, det handler om nu. Der skal mere til, og jeg er bare glad for, at jeg kan spille igen med mit knæ, siger han.

Rasmus Falk udmærkede sig som banens bedste, da OB søndag slog FC Nordsjælland med 1-0.

Oversigt

    Oversigt